OnIce tippar Playoff2 matcher

Björklöven - Olofström
Nedsläpp: 17:00.

Matchtips: 1.
Björklöven svarade för en gedigen insats i det första mötet lagen emellan och det faktum att Umeå-gänget bara släppte in ett enda mål mot offensivt starka Olofström på bortaplan är en bedrift. Håkan Wirtals gäng är extremt starka på hemmaplan och det ska mycket till för att OIK ska vinna i Umeå Arena. Det är emellertid fel att räkna bort Blekinge-laget och det är upplagt för en rätt så jämn match. Tipset utgörs av att Björklöven vinner under ordinarie speltid - mycket tack vare bredden.







Kallinge/Ronneby - Enköping
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Kallinge/Ronneby har inte förlorat en enda Play Off-match och har ett kanonläge i Play Off 3-kampen. Krif låg under vid två tillfällen i torsdags och vändningen får ses som ytterligare ett bevis på lagets fantastiska moral. Kallinge/Ronnebys hemmaplansfördel väger mycket tungt och Krif lär säkra Play Off 3-platsen genom att vinna under ordinarie speltid.










Asplöven - Huddinge
Nedsläpp: 17:00.

Matchtips: 1.
Asplöven är mycket illa ute i Play Off 2-matchserien mot kämpalaget Huddinge. En intressant notering är att AHC hade mycket oflyt i Björkängshallen i torsdags och borde ha vunnit den matchen. Det faktum att Huddinge har en jobbig bussresa i benen talar definitivt för Asplöven. Norrbottningarna har ett betydligt bättre lag, revanschlustan väger tungt och AHC lär vinna under ordinarie speltid.






Karlskrona - Östersund
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Östersund stod visserligen emot oväntat bra i torsdags och förtjänar en stor eloge för den insatsen. Karlskrona på bortaplan är dock en helt annan femma och en övermäktig uppgift. KHK - med den fanatiska hemmapubliken i ryggen - kommer med allra största sannolikhet vinna den här bataljen med minst tre måls marginal.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0